Subscribe to RSS Feed

Ge mig ett jobb jag brinner för!

 

2011       Filkandexamen i sociologi, Linköping Universitet Linköping

2002       Eko- och kulturturism Lunnevads folkhögskola Linköping

2001       Gymnasieutbildning Komvux Norrköping

2005       Filmmanusutbildning Adastra media Stockholm

______________________________________________________________


Jag har varit arbetssökande sedan mitt sommarvikariat förra året det vill säga mitten av augusti. Ska jag vara uppriktigt ärlig så trodde jag i min nativitetshybris att jag fullkomligt skulle få bada i jobbanbud efter mina nyvunna akademiska kunskaper. Tyvärr visade sig såväl åldersdiskriminering som brist på ”adekvat” arbetslivserfarenhet vara två ytterst mäktiga motståndare, i syfte att hitta ett arbete som jag brinner för.

I september ökar måhända mitt attraktionsvärde på arbetsmarknaden, då jag är berättigad nystartsbidrag det vill säga staten betalar 60-65% av en avtalsenlig lön. Det ger er arbetsgivare ett guldläge att hitta kompetens till en lägre lönekostnad, i detta fall mig själv.

I september ökar måhända mitt attraktionsvärde på arbetsmarknaden, då jag är berättigad nystartsbidrag det vill säga staten betalar 60-65% av en avtalsenlig lön. Det ger er arbetsgivare ett guldläge att hitta kompetens till en lägre lönekostnad, i detta fall mig själv.

Samhällsvetenskap, Beteendevetenskap, Hälsovetenskap, Marknadsföring, Turism.

Jag är som person: ärlig, pålitlig, nyfiken, kreativ, empatisk, humoristisk samt har lätt för att organisera och strukturera. En av mina riktigt starka sidor är att jag har en genuin fingertoppskänsla och ytterst god förmåga att kommunicera med alla kategorier av människor, gammal som ung.

Mats Widholm, Mobilnummer: 0768-100360

Mail: mats.widholm@telia.com Blogg: http://widholm.bloggproffs.se

Tags: , , ,

2 Responses to Ska det vara så svårt att få ett jobb?

 1. Michael on 5 september, 2012 at 19:56

  Såg din jobbansökan sittandes fasttejpad på kvarteret Lyckan på stan. Jag önskar dig all lycka i framgången på jobb. Hade jag varit arbetsgivare så hade jag erbjudit dig det jag kunnat, då ditt brinnande engagemang för att få ett jobb är fantastiskt.
  All lycka önskar jag dig!
  / Michael.

 2. Peter on 15 augusti, 2012 at 15:18

  Hoppas verkligen du får ett jobb och då ett som motsvarar dina förväntningar. Det kan vara svårt, men måste vara målet. Jag såg din lapp på stan, vid godisbutiken på Gamla Rådstugugatan (eller hur det stavas). Det skrivna ordet behärskar du, vackert så. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


Stay in Tune

  Twitter

  Follow Me on Twitter!

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu